Bibliotheek Campus Sint-Niklaas

Printvriendelijke versie
Hier vind je meer informatie over het aanbod en de dienstverlening van de Odisee Campus Sint-Niklaas Bibliotheek. Kijk zeker ook in onze folder (pdf). De gedrukte versie vind je aan de balie in de bibliotheek.
 
Bibliotheekdienstverlening tijdens de coronacrisis
  • Odisee-campusbibliotheken blijven gesloten voor publieke dienstverlening
  • Leer de e-collecties beter kennen op het LIMO-zoekplatform (of via bib.odisee.be)
  • Materialen terugbrengen is mogelijk, maar dit moet passen binnen de campusafspraken. Contacteer dus jouw bibliotheek hierover.
  • Scanaanvragen zijn mogelijk: mail jouw bibliotheek voor info
  • Leenaanvragen zijn mogelijk: mail jouw bibliotheek voor info
  • Heb je vragen over de bibliotheekdienstverlening, contacteer jouw bibliotheek !
  • Voor meer info over studeerplekken, zie http://stuvoplus.be/
Mijn bibliotheekdiensten: 
Collecties: 

De bibliotheek van Campus Sint-Niklaas bevat volgende collecties: gezondheidszorg, lerarenopleiding en agro- en biotechnologie.

 

Tijdschriften zijn alfabetisch gerangschikt en zijn voor wat de lopende jaargang betreft beschikbaar in de bibliotheek. Voor het raadplegen van vorige jaargangen wordt een aanvraagformulier ingevuld zodat deze tijdschriften door het bibliotheekpersoneel kunnen opgezocht worden in het archief. Deze formulieren liggen ter beschikking op de balie.

 

Anatomische stukken, cd's, dvd's, cd-roms en didactische prenten zitten in een afgesloten ruimte en moeten dus bij het personeel aangevraagd worden.

Openingsuren:

Maandaggesloten
Dinsdaggesloten
Woensdaggesloten
Donderdaggesloten
Vrijdaggesloten
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten
Let op!

Vanwege de COVID-19-crisis zal onze bibliotheek gesloten blijven. Uitleentermijnen kunnen zo nodig verlengd worden en opgelopen boeten kwijtgescholden.

Contactgegevens:

Waar en hoe kan je ons bereiken? Wie helpt je met informatievragen?

Reglement:

Alle details over o.a. dienstverlening, gebruiks- en uitleenvoorwaarden van de Odisee bibliotheken kan je terugvinden in het algemeen bibliotheekreglement (pdf). In alle KU Leuven Associatie bibliotheken geldt ook dit user charter.