Bibliotheek Campus Sint-Niklaas

Hier vind je meer informatie over het aanbod en de dienstverlening van de Odisee Campus Sint-Niklaas Bibliotheek. Kijk zeker ook in onze folder (pdf). De gedrukte versie vind je aan de balie in de bibliotheek.
 
* Nieuws
  • De campusbibliotheek is opnieuw toegankelijk voor iedereen.
  • In de bibliotheek is ontsmettingsmiddel beschikbaar.
  • De studielokaaltjes kan je reserveren via deze link.
  • Audiovisueel materiaal kan je in onze campusbibliotheek reserveren en ontlenen via Cheqroom
  • De bibliotheek blijft de service Scan on Demand aanbieden. Personeel en studenten van onze campus kunnen via volgend ticket, gratis, een scan van een tijdschriftartikel of een hoofdstuk uit een boek aanvragen (met respect van het auteursrecht; maximaal een dertigtal pagina's). We doen ons uiterste best om deze aanvragen zo snel mogelijk te bezorgen, maar hou er rekening mee dat het toch even kan duren.
  • Studeer je thuis, maar heb je nood aan een korte break of wil je van gedachten wisselen met andere blokkende studenten, dan kan je 24/7 terecht in onze virtuele bibliotheek
Mijn bibliotheekdiensten: 
Collecties: 

De bibliotheek van Campus Sint-Niklaas bevat volgende collecties: gezondheidszorg, lerarenopleiding en agro- en biotechnologie.

 

Tijdschriften zijn alfabetisch gerangschikt en zijn voor wat de lopende jaargang betreft beschikbaar in de bibliotheek. Voor het raadplegen van vorige jaargangen wordt een aanvraagformulier ingevuld zodat deze tijdschriften door het bibliotheekpersoneel kunnen opgezocht worden in het archief. Deze formulieren liggen ter beschikking op de balie.

 

Anatomische stukken, cd's, dvd's, cd-roms en didactische prenten zitten in een afgesloten ruimte en moeten dus bij het personeel aangevraagd worden.

Openingsuren:

Maandag8.30 - 17.30u
Dinsdag8.30 - 17.30u
Woensdag8.30 - 17.00u
Donderdag8.30 - 17.30u
Vrijdag8.30 – 12.00u ----- 13.00 – 17.00u
Zaterdaggesloten
Zondaggesloten
Let op!

* Aangepaste openingsuren vanaf ma. 27-06 * Di 28-06: GESLOTEN * Woe 29-06: 9.00 - 12.00u * Vr 8-07: 9.00 - 12.00u -- 13.00 - 15.00u *

Contactgegevens:

Waar en hoe kan je ons bereiken? Wie helpt je met informatievragen?

Reglement:

Alle details over o.a. dienstverlening, gebruiks- en uitleenvoorwaarden van de Odisee bibliotheken kan je terugvinden in het algemeen bibliotheekreglement (pdf). In alle KU Leuven Associatie bibliotheken geldt ook dit user charter.