Audiovisueel materiaal lenen

In het leercentrum kun je niet alleen gedrukte media en didactisch materiaal lenen. Alle campussen hebben namelijk een ruim aanbod aan audiovisuele materialen (AVM) die studenten en personeel voor korte periodes kunnen lenen. Is je laptop in reparatie? Heb je een camera nodig voor een opdracht? We helpen je graag uit de nood!

Enkele laptops en microfoons

Cheqroom: de online tool voor het reserveren en lenen van audiovisueel materiaal

Als je een laptop, camera of ander audiovisueel materiaal nodig hebt voor een korte periode, kun je dat na reservatie lenen voor maximaal twee weken. Op de campussen Aalst, Brussel, Dilbeek, Schaarbeek en Sint-Niklaas reserveer en leen je via Cheqroom en haal je de materialen op aan de AVM- of bibliotheekbalie. Om AVM te lenen op campus Gent mail je naar barbara.demild@odisee.be voor iPads, microfoons en webcams naar drukwerk-gent@odisee.be voor fototoestellen en videocamera’s.

De online handleiding voor het gebruik van Cheqroom helpt je op weg. Neem zeker ook het uitleenreglement door vooraleer je iets leent.

 

Naar Cheqroom

Naar de handleiding

Naar het reglement

 

Audiovisueel uitleenmateriaal

Promofilmpje Cheqroom

Benieuwd hoe wij de uitleen van audiovisuele materialen aanpakken? Check dan het promofilmpje dat Cheqroom op onze campus in Brussel kwam opnemen.

 

Audiovisueel materiaal lenen

Ontdek het aanbod op je campus en reserveer meteen!